L'Aigua de Rocallaura és coneguda popularment pel fet de facilitar l'eliminació de les anomenades "pedres i les arenilles" tant del ronyó com de les vies urinàries degut, entre d'altres, al augment de la diüresis i a l'alcalinitat de l'Aigua de Rocallaura.

 

Avui en dia encara no se sap amb exactitud el motiu de la formació de les ¨pedres¨  al  ronyó, es parla d'un "estrés" cel.lular, quan la cel.lula no té un medi alcalí, que impedeix que la cèl.lula sintetitzi segons quins elements , els expulsa, creant una sedimentació que s'acumula a les vies urinàries, esdevenint, finalment càlculs renals. La falta d'un patró científic dificulta la investigació d'aquests fets. 

 

Es calcula que en les societats modernes, aproximadament un 5% de la població tindrà o ha tingut "pedres" o càlculs renals. En països com Brasil, Rússia o la India s'incrementa fins a un 15% de la població.

 

La presència de Liti (Li) i Stronci (Sr) en la composició química d'Aigua de Rocallaura  la fa única al món.

 

El Liti és un verí molt potent que en petites dosis és un remei que té multiples aplicacions en farmacia, relaxa, eleva els esperits i equilibra la ment. L'Estronci és un mineral que mai "està sol" sempre es troba associat  a un altre mineral i ajuda a fixar el Calci (Ca) i el Magnesi (Mg) a la massa òssea.

 

Tot i que fa temps que les "aigües lleugeres" estan de moda, no vol dir que siguin les més idonees per al nostre cos. És més, les "aigües lleugeres" tendeixen a manllevar els minerals del nostre cos mentre que les aigües d'Alta Mineralitzacó tendeixen a aportar minerals, necessaris, al nostre cos, perque pugui fer funcions bàsiques.

 

Clicant sobre l'etiqueta tindreu accés a l'estudi del Metge Hidròleg  Dr. Freire.

Etiqueta antiga d'Aigua de Rocallaura

-"Que el teu aliment sigui la teva medecina" HIPOCRATES-

Aigua de Rocallaura S.L.  Antic Balneari de Rocallaura Afores s/n 25269 Rocallaura 973330214 info@aiguaderocallaura.com